För pedagoger

Föräldramöten med mening

  • Pedagoger är specialister på att möta barn - men hur många timmars utbildning har de fått för att möta vårdnadshavare?
  • Var uppstår de flesta missförstånden - i mötet med barnen eller vårdnadshavarna?

I samarbete med pedagoger har vi utvecklat föreläsningar och en praktisk handbok i hur man gör föräldramöten meningsfulla.   I materialet lyfter vi både föräldramötet och utvecklingssamtalet. Föreläsningarna och böckerna kan beställas separat eller i en kombination. och föreläsningarna kan genomföras på plats hos er eller ditigalt.


Vi ser att kommunikationen mellan pedagoger och vårdnadshavare har utmanats under pandemin och därför har vi tagit fram en digital föreläsningsserier som ni enkelt kan genomföra under ert APT.

I varje 10-minuters avsnitt får ni praktiska övningar och diskussionsfrågor som ni arbetar vidare med på egen hand för att kunna förbereda och genomföra bättre föräldramöten och utvecklingssamtal. I paketet ingår ett handlendingsmaterial som hjälper er med det praktiska.


Kontakta oss via vårt kontaktformulär för mer info om föreläsningar på plats eller digitalt, eller beställa boken Föräldramöten med mening. 

Kontakta oss för att beställa boken eller prata om hur vi kan hjälpa dig att våga vilja växa!

 
 
 
 
vis kommunikation

COPYRIGHT © ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA