Möten med mening

Föräldramöten med mening

  • Pedagoger är specialister på att möta barn - men hur många timmars utbildning har de fått för att möta vårdnadshavare?
  • Var uppstår de flesta missförstånden - i mötet med barnen eller vårdnadshavarna?

I boken "Föräldramöten med mening"  får du praktiska tips och verktyg för hur du förbereder och genomför bättre möten med vårdnadshavare.

I boken lyfter vi både föräldramötet och utvecklingssamtalet. Boken kan läsas separat eller i samband med en föreläsning för hela arbetslaget. 


Beställ boken via Bokus, Adlibris eller din lokala bokhandel. Vid beställning av fler än 5 ex kontakta oss via kontaktformuläret nedan för offert.

Möten med mening

I samarbete med Komlitt förlag har vi tagit fram en bok och en e-kurs för att hjälpa mötesledare att skapa möten med mening.

Forskning visar att vi sitter mer och mer tid i möten. Vi ser också att deltagarna upplever drygt hälften av tiden som meningslös. Samtidigt möter vi fler och fler ledare som är besvikna efter sina möten eftersom engagemanget och drivet saknas hos deltagarna.

I boken "Möten med mening" och e-kursen med samma namn får du praktiska verktyg kombinerat med teorier som hjälper dig att få engagerade mötesdeltagare som upplever att dina möten är meningsfulla.


Läs mer på 

Kontakta oss för att beställa boken eller prata om hur vi kan hjälpa dig att våga vilja växa!

 
 
 
 
vis kommunikation

COPYRIGHT © ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA